Hlavní obsah

Sprchové vaničky s tetováním i bez

Novinky, rai

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sprchovávání šetří čas i vodu. Sprchový kout mnohdy ušetří i cenné centimetry v koupelně. Jeho součástí jsou nezbytné vaničky, i těch je na trhu celá řada.

Článek

Oblíbeným materiálem pro sprchové vaničky je smaltovaná ocel, tu lze originálně ozdobit například květinovým vzorem, který připomíná stále populární tetování.

Květinové vzory se vrací do kurzu v posledních letech, plno jich bylo k vidění i na veletrhu v Miláně. Tohoto trendu využila i společnost Kaldewei, která ve spolupárci s Phoenix Design, Stuttgart/Tokyo ozdobila sprchovací vaničku jemným dekorem lilie v elegantních odstínech šedé.

Dekorace je trvale vypálena do povrchu vaničky zvláštním smaltovacím procesem, ten umožňuje trvalé umístění květinového vzoru na povrchu.

Originální zdobení připomínající decentní tetování na vaničkách Superplan a Superplan XXL. Foto: Kaldewei

Mimořádně mělká

VilleroyBoch představila zase extra mělkou sprchovací vaničku. Ta je navíc vyrobena ze speciálního protiskluzového materiálu - Quarylu. Její výška je 10 cm. To umožňuje jednoduchou instalaci v rovině s podlahou, která je vodotěsná, a na její instalaci není potřeba žádných doplňkových dílů.

Quaryl kombinuje vynikající vlastnosti akrylu a tvrdost a odolnost minerálního křemene. To zaručuje velmi dobré protiskluzové vlastnosti, odolnost vůči odření a otlučení. Materiál se velmi dobře tvaruje, ať už při vytváření oblých tvarů či hran.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám