Hlavní obsah

Tipy na víkend: Oslavte Valentýna v sauně nebo v běžeckém trikotu

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať je vám bližší romantika, nebo spíš sport a humor, jistě najdete ve víkendovém programu ideální příležitost, jak si užít letošního Valentýna. Pokud je vám tento svátek úplně cizí, vydejte se za zimními sporty, historií, tancem či gastronomií.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek
Praha

Antivalentýn

Strašidla s hvězdičkou aneb erotika v pražských pověstech je název sobotního večerního programu Muzea pražských pověstí a strašidel. Začne ve 21:00 a dozvíte se v něm to, co jste v pověstech nejspíš zatím nevyčetli. Více se dozvíte zde.

Valentýnský běh 2016

Zamilovaní sportovci možná neděli rádi oslaví během. Na pětikilometrovou trasu vystartují od holešovického Výstaviště v 11:00. Více čtěte zde.

Břevnovský masopustní bál

Skvělé odreagování nabídne o víkendu také maškarní bál v Kongresovém sále hotelu Pyramida. Uskuteční se v sobotu od 19:00 a ponese téma Od pohádky k filmu. Tak oprašte kostýmy a oslňte na tanečním parketu! Více informací naleznete zde.

Středočeský kraj

Valentýn na zámku

Zámek Mělník zve v předvečer valentýnské neděle zamilované páry za romantickým kouzlem a speciálním gastronomickým zážitkem. Vše se dozvíte zde.

Country bál

Příznivci country muziky se sejdou v sobotu v 19:00 ve Strančicích na bále. Užijí si živou hudbu, tanec i ukázky stepu. Více hledejte zde.

Jihočeský kraj

Jako za starých časů

Jedinečnou vzpomínku na Valentýna 2016 zajistí víkendová návštěva v českokrumlovském Museu Fotoateliéru Seidel. Společně s partnerem vám tam udělají fotku, na které se sotva poznáte. Díky zapůjčeným kostýmům se tam můžete vydat proti proudu času. Více zde.

Plzeňský kraj

Letem světem v Plzni

Cestovatelský festival Letem světem zavítá tuto sobotu do Plzně. Odtamtud vezme zájemce doslova do celého světa - do Číny, Peru, Brazílie, Nepálu, Japonska, Jižní Afriky a na mnoho dalších míst. Uskuteční se v areálu SOU Elektrotechnické. Do programu nahlédněte zde.

Karlovarský kraj

Just Ride!

Akce internetového magazínu freeride.cz láká v sobotu do skiareálu Boží Dar - Neklid na divokou sportovní show. Předvedou se freeride jezdci, příležitost dostanou ale i začátečníci. V rámci doprovodného programu jsou naplánovány soutěže, hudba a afterparty. Více zde.

Ústecký kraj

Valentýn v Srdceráji

Zámek Valdštejnů v Litvínově zve o víkendu všechny zamilované a nejen je do Srdceráje, kde naleznou bohatý program se svatební tematikou, ale také s dobrým jídlem a kulturou. Vše se dozvíte zde.

Liberecký kraj

Valentýnské karikatury

Kdo s partnerem v neděli odpoledne zavítá do Nákupního centra Géčko v Liberci, ať už pro valentýnský dárek, nebo nikoliv, může se nechat zdarma zvěčnit karikaturistou. Více zde.

Královéhradecký kraj

Svatební výstava

Po celý víkend bude v zámku Nového Města nad Metují probíhat Svatební valentýnská výstava, která budoucím nevěstám přinese inspiraci nejen, co se týče šatů, ale poradí také s líčením, účesem, květinami a vším ostatním, co ke svatbě patří. Více naleznete zde.

Pardubický kraj

Noční prohlídky kláštera

Speciální prohlídky kláštera Králíky se můžete zúčastnit opět tuto sobotu v 19:30. V tajuplné atmosféře setmělého svatostánku si prohlédnete kryptu, sochy, nádvoří a mnoho dalšího. Více se dozvíte zde.

Vysočina

Vírský cepín 2016

Fandit dobrodruhům, kteří co nejrychleji polezou po vírské Ledové stěně, přijďte v sobotu po obědě. Budete svědky obdivuhodných výkonů. Více čtěte zde.

Jihomoravský kraj

Putování po sklípcích

Putování po dobšických sklípcích nadchne v sobotu všechny milovníky vína. Začne už v 10:00 a protáhne se až do podvečerních hodin. Účastníci okoštují nejen vína, ale také pestré občerstvení, a to vše za zvuku cimbálovky. Více zde.

Olomoucký kraj

Valentýnské saunování

Dokonalý relax si užijí sobotní večerní návštěvníci Termálních lázni Velké Losiny. Ty lákají od 21:00 na koupání a saunování při světle svíček a klidných tónech relaxační hudby. Více se dočtete zde.

Zlínský kraj

Výstava vín

Valentýnská výstava vín s ochutnávkami proběhne v sobotu mezi 13:00 a 18:00 v Kulturním domě Kudlovice. Následovat bude od 19:00 beseda u cimbálu. Více hledejte zde.

Moravskoslezský kraj

Tady šaty pomáhají

Do 21. února si můžete v Avion Shopping Parku Ostrava prohlédnout výstavu fotografií nazvanou Tady šaty pomáhají. Snímky Tomáše Bicana se zaměřují se na životy sociálně znevýhodněných lidí a mají připomenout téma recyklace obnošených oděvů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám