Hlavní obsah

Kam o víkendu s dětmi: S vysvědčením zdarma do zoo a vykoupat se za korunu

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Víkend těsně po pololetním vysvědčení nabídne spoustu zvýhodněných vstupů, především do zoologických zahrad po celé ČR. Pouze za korunu budou však děti moci navštívit také akvapark. Hry, tvoření a karnevaly nebudou ani tento víkend výjimkou.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek
Praha

Koupání jen za korunu

Školáci s jakýmkoliv vysvědčením budou mít v sobotu vstup jen za korunu do Aquacentra Šutka. Vodní dobrodružství si tam užijí spolu se soutěžemi i kreativním programem s modelováním zvířátek z balónků... Více se dočtete zde.

Hrátky s čertem

Divadelní ztvárnění pohádky Hrátky s čertem zhlédnou v sobotu v 15:00 návštěvníci KC Průhon v Řepích. Představení odehraje Divadlo Akorát. Více naleznete zde.

Masopustní neděle

Zámecký areál Ctenice zve v neděli od 10:00 na masopustní veselí. Návštěvníky čeká rej masek, koblížky, mošt, dospěláky medovina a atmosféru dotvoří živá hudba. Více se dozvíte zde.

Středočeský kraj

Princezna na hrášku

Pohádku Princezna na hrášku, kterou napsala Božena Němcová, můžete společně se svými dětmi vidět v sobotu v Divadle Nymburk. Představení začne ve 14:30. Více čtěte zde.

Světýlková slavnost

V Benátkách nad Jizerou se v neděli od 16:00 můžete zúčastnit Světýlkové slavnosti. Začne v zámeckém parku a přesune se směrem k zámeckým sklepům. Více hledejte zde.

Jihočeský kraj

Deskohrací maraton

Celodenní hraní deskových her čeká účastníky Hračkofestu v Kulturním domě v Soběslavi. Akce začne v 10:00 a skončí až ve večerních hodinách. Více se dozvíte zde.

Plzeňský kraj

Učení hrou

Interaktivní zábavu plnou poznání, omylů i úspěšných pokusů nabízí Techmania v Plzni. Najdete v ní více než 10 různě tematicky zaměřených expozic, ve kterých se děti naučí zase o něco více o fungování světa. Blíže se do expozic podívejte zde.

Karlovarský kraj

Ve světě zábavy

Hopa Hopa je karlovarské centrum, kde se děti do sytosti vydovádí. Díky systému herních konzolí tam děti navíc pilují motoriku, orientační smysl i komunikaci a samostatné rozhodování... Nejmenší návštěvníci pak řádí na klouzačce s balónky apod. Vše se dozvíte zde.

Ústecký kraj

Jedničkáři do zoo zdarma

Od čtvrtka do neděle budou mít do Zoo Děčín volný vstup všichni školáci, kteří ukáží vysvědčení se samými jedničkami. Zoo bude otevřená od 8:00 do 16:00. Více zde.

Liberecký kraj

Okouzlení perličkami

Expozice, která oslní především příslušnice něžného pohlaví, a to napříč generacemi, se nazývá Okouzlení perličkami. Nejrůznější předměty vyrobené z perliček si prohlédnete v Muzeu skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou. O víkendu ho můžete navštívit od 9:00 do 17:00. Více čtěte zde.

Královéhradecký kraj

České Vánoce a betlémy

Posledním víkendovým dnem, kdy se můžete v Novém městě nad Metují ještě na chvíli ohlédnout za Vánoci, je sobota. Městské muzeum tam totiž právě do konce ledna nabízí návštěvu výstavy České Vánoce a betlémy, na níž si prohlédnete řadu exponátů různých velikostí a materiálů. Více zde.

Pardubický kraj

Masopust na Veselém Kopci

Masopustní průvod projde skanzenem Veselý Kopec v sobotu mezi 10:00 a 16:00. Prohlédnete si zástup masek a zažijete pravý vesnický masopust. Více hledejte zde.

Vysočina

Zámecký karneval

Rytíři, princezny a další masky se zúčastní sobotního Zámeckého karnevalu v Městském kulturním středisku Třebíč. Začátek akce bude ve 14:00. Více čtěte zde.

Jak Honza s duchem zatočil

Příběh o šikovném Honzovi a krásné princezně zhlédnete v sobotu od 15:00 v KD v Opatově. Nebude chybět ani vtipný Kašpar a další postavy. Více najdete zde.

Jihomoravský kraj

Veřejné bruslení

Dnešní zima zamrzání rybníků příliš nepřeje. Jestli se vám stýská po bruslení, vydejte se s rodinou na bruslení ze Lužánkami. O víkendu si tam zabruslíte od 9:00 do 12:00, od 13:00 do 15:00, případně mezi 16:00 a 18:00 nebo mezi 19:00 a 21:00. Více se dočtete zde.

Olomoucký kraj

Jedničkáři do zoo

K zoologickým zahradám, které o víkendu odmění vzorné školáky, se připojila také Zoo Olomouc. Děti, které se pochlubí samými jedničkami, dostanou jako odměnu vstup do zoo zdarma. Více zde.

Zlínský kraj

Po vysvědčení za zvířátky

Žáci základních a studenti středních škol mohou o víkendu využít své vysvědčení jako vstupenku do zlínské zoo. O víkendu kromě vstupu zdarma odmění zoo školou povinné návštěvníky také malým dárečkem. Více čtěte zde.

Moravskoslezský kraj

Hvězdné války v Ostravě

Příznivci Star Wars jakéhokoliv věku nesmějí o víkendu chybět v Avion Shopping Parku Ostrava. Čeká je tam program nabitý hrami, soutěžemi, převleky, skládáním stavebnice lego a dalšími aktivitami. Více se dozvíte zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám