Hlavní obsah

Pražanům se zdarma otevřou desítky sportovišť

Novinky, fis

V týdnu od 25. do 31. prosince můžete zamávat s nabranými vánočními kily tím, že se zúčastníte akce Týden sportu zdarma. V rámci tohoto projektu se Pražanům otevřou desítky sportovišť, kam si bez placení budou moci vyrazit zacvičit.

Foto: Archiv Týdne sportu zdarma

Zájemci se během Týdne sportu zdarma dostanou také na pražský stadión hokejové Sparty.

Článek

Poslední prosincový týden se v české metropoli neponese jen v duchu sledování pohádek a baštění cukroví. Naopak vyzve sportovní nadšence k tomu, aby si šli zacvičit. Ať už si k tomu vyberou hokejový stadión, horolezeckou stěnu, nebo tělocvičnu, sportovní zážitek si jistě po dnech odpočinku pořádně vychutnají.

„Je zvykem, že Pražanům dáváme na konci roku malý dárek. Myslím si, že tento projekt je pro ně ideální odměnou. V minulých letech byl o sportoviště velký zájem, proto jsme se snažili jejich nabídku rozšířit tak, aby si vybrali skutečně všichni,“ vysvětlil Lukáš Manhart, radní hlavního města Prahy.

Do akce se zapojil například stadión HC Sparta Praha, Aquapark na Barrandově, Beachklub Ladví, SquashArena v Praze 4, Plavecký stadion Podolí a mnoho dalších sportovních areálů napříč hlavním městem. Jejich kompletní seznam si můžete prohlédnout zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám