Hlavní obsah

Zámek Dobříš chystá dětem letní dobrodružství. Povede po stopách medvídků

Novinky, Klára Fischleinová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V červenci a srpnu budou pro malé návštěvníky dobříšského zámku, a samozřejmě i pro jejich rodiče, přichystané po vzoru minulých let pravidelné noční prohlídky. Společnost budou turistům dělat pohádkové bytosti.

Foto: Profimedia.cz

Dobříšský zámek je obklopen dokonale upraveným parkem.

Článek

Děti, které mají alespoň trochu pro strach uděláno, jistě ocení letní zpestření programu na zámku Dobříš. Každou středu tady od 21.00 a 21.15 proběhnou speciální noční prohlídky. Nesou téma: Po stopách medvídků. Těšit se ale mladí turisté mohou také na jiné pohádkové bytosti.

„Během nočních prohlídek návštěvníci projdou zámeckými komnatami plnými medvídků, čekat je budou také pohádkové hádanky. Při dobrém počasí se za svitu luceren vydají i do francouzského parku k osvícené fontáně. Náplň prohlídky je přizpůsobena i menším návštěvníkům, které na konci prohlídky čeká zasloužená odměna,“ říká Eliška Hakenová z návštěvnického centra zámku Dobříš.

TIP: Plné vstupné bude během prázdninových nočních prohlídek ve výši 150 korun, snížené vyjde na 100 korun. Zvýhodněné rodinné vstupné bude stát 400 korun. Kvůli omezené kapacitě 25 osob na jednu prohlídku doporučují organizátoři speciálních prohlídek předchozí rezervaci termínu s alespoň třídenním předstihem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám