Hlavní obsah

Europa Park v Rustu – absolutní vrchol mezi německými zábavními parky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zábavní parky – skvělé místo pro ty, kteří chtějí zažít napínavou dovolenou nebo si jen trochu odpočinout od každodenního stereotypu a nabrat novou energii.

Foto: DZT, Caspar Dierik

Pohled na rozlehlý Europa- Park Rust

Článek

Více než stovka zábavních a tematických parků s různým zaměřením patří k nejoblíbenějším výletním cílům nejen rodin s dětmi. Europa Park nacházející se v bádenském Rustu mezi Freiburgem im Breisgau a Offenburgem je navíc největším zábavním parkem v německy mluvící oblasti.

Foto: DZT, Mike Corey

Adrenalinová jízda na horské dráze plná dobrodružství a vzrušení

Kvalita zábavy je na jedničku s hvězdičkou. Ten, kdo sem zavítá, chce především jedno: opravdu se bavit! Na přibližně devadesáti hektarech Europa Parku můžou návštěvníci zažít spoustu vzrušení. Tento velikán mezi zábavními parky uspokojí každé přání a už řadu let patří k nejatraktivnějším cílům rodinných výletů.

Foto: DZT, Caspar Dierik

Krvavá bitva Indiánů proti americké armádě

Díky kombinaci skvělých pouťových atrakcí, poutavých tematických oblastí, nádherných parků a více než tuctu fantastických show nabitých skvělým programem, ke kterému patří i dětské divadlo, lední revue a varieté, uspokojí toto zábavní zařízení snad veškeré požadavky na zábavu a legraci. Už u vchodu zdraví návštěvníky velká socha maskota parku – Euromyš.

Foto: DZT, Mike Corey

Klaun balancující na velkém míči vítající návštěvníky parku

Uvnitř je tento zábavní park rozdělen na tematické oblasti Evropy. Je prošpikován více než stovkou atrakcí a fantastických akcí, které předčí i ta nejsmělejší očekávání. O zábavu a potřebnou dávku vzrušení se postará celá řada různých horských drah. Ať už je to „Silver Star“, úchvatná, již z dálky viditelná největší horská dráha Evropy, nebo gigantická dřevěná horská dráha „Wodan-Timburcoaster“, dosahující rychlosti přes 100 km/h, či divoká řeka, vodní nebo loopingová horská dráha.

Foto: DZT, Caspar Dierik

Adrenalinová jízda pro dobrodruhy po divoké řece

O nic méně vzrušující to není ani na leteckém simulátoru, ve 4D kině a na mnoha dalších zážitkových atrakcích. Svou roli tu hraje také zážitková gastronomie. Kdo je příznivcem klidnějšího tempa, může nostalgické potěšení z jízdy zažít za volantem veteránu.

Foto: DZT, Mike Corey

Uprostřed strhující jízdy na horské dráze

V období od konce listopadu do začátku ledna se park promění v pohádkovou zimní zemi s mnoha romantickými atrakcemi, které se hodí k adventní a vánoční náladě, a také k Silvestru. Europa Park v Rustu – absolutní vrchol mezi německými zábavními parky, který pobaví v každém směru. Je to zkrátka místo, kam se návštěvníci rádi vracejí.

Související témata:

Výběr článků

Načítám