Hlavní obsah

Na palubě letadla se strhla rvačka. Kvůli bosé ženě tekla krev

Novinky, mšv

Velmi ostrá rvačka se strhla v sobotu na palubě letadla společnosti Ryanair. Při letu ze skotského Glasgow na španělský ostrov Tenerife se poprali dva podnapilí cestující, přičemž důvod jejich rozepře byl poněkud bizarní - iniciátorovi pěstního souboje vadila bosá žena a její přítel se ji rozhodl hájit, napsal server Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Dva podnapilí muži se poprali v letadle kvůli bosé ženěVideo: @wardrop_ben, AP

 
Článek

Ke slovní přestřelce došlo už v průběhu letu, následný souboj se ale odehrál prý až po přistání. Cestující Ben Wardrop si celý incident nahrál a video umístil na sociální sítě. „Celé to začalo kvůli ženě, která šla bosá na toaletu. Velmi opilý muž směrem k ní začal mít průpovídky, že jí někdo šlápne na prsty. Pak se do toho vložil ženin přítel a snažil se situaci zmírnit,“ okomentoval rvačku Wardrop.

Jakmile ale letadlo přistálo a oba muži do té doby stačili vypít ještě další alkohol, situace se vyhrotila natolik, že se začali prát a jeden z nich skončil se zkrvaveným obličejem. „Jedna z letušek, mladá žena kolem 24 let, se ocitla přímo mezi nimi, byla dost vystrašená, ale snažila se je uklidnit,“ doplnil Wardrop.

Celému incidentu navíc museli přihlížet i ostatní cestující, včetně dětí, spousta z nich se nepřímo dostala i doprostřed rvačky kvůli malému prostoru letadla. Personál společnosti si prý ale vedl dobře a snažil se oba muže dostat od sebe a uklidnit je. Nakonec si pro ně přišla policie.

„Posádka letu z Glasgow na Tenerife si po přistání vyžádala asistenci policie kvůli dvěma pasažérům, kteří se během cesty stali rušivými elementy. Přistání nicméně proběhlo v pořádku a policie oba cestující vyvedla,“ dodala mluvčí společnosti.

Žádný jiný pasažér ohrožen nebyl, jen při dalším letu zůstala na dvířkách zavazadlového prostoru krvavá šmouha. „Teď je záležitost v rukou místní policie,“ uzavřela mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám