Hlavní obsah

Hmyz k obědu? Pasažér indických aerolinek našel v jídle švába

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Strava v letadle nemá pověst zrovna vysoké gastronomie. O skutečném kroku vedle však může hovořit cestující indických aerolinek Air India, který v podávaném jídle našel velkého švába. Personál v letadle prý hmyzí nález raději zcela ignoroval a na pasažéra nebral zřetel, uvedl server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Letoun společnosti Air India (ilustrační foto)

Článek

Hmyzího vetřelce objevil Rohit Raj Singh Chauhan v jídle zvaném sambhar, což je pokrm z luštěnin a zeleniny. „Upozornil jsem na to posádku, ale zcela mě ignorovala. Když tedy neposlouchala, pokrm jsem jí vrátil,“ řekl cestující listu The Times of India. „Měl jsem námitky i k tomu, že letušky servírují jídlo dalším lidem, ale bez úspěchu,“ dodal.

Fotografie jídla, kde je velmi zřetelně vidět velký šváb pokrytý omáčkou, se ihned dostala až na sociální sítě. Za hmyzího vetřelce i chování posádky se letecká společnost následně omluvila.

„Upřímně se omlouváme za incident, při němž jeden z našich cestujících na lince z Bhópálu do Bombaje prožil velmi neuspokojivý zážitek,“ uvedly aerolinky v prohlášení. „Společnost Air India vždy usiluje o to, aby si naši pasažéři užili naše služby. Událost bereme velmi vážně a ihned jsme se obrátili na dodavatele.“ S cestujícím jsou aerolinie ve spojení.

Reklama

Výběr článků

Načítám