Hlavní obsah

Cestovat zdarma a fotit. Výletní společnost nabízí brigádu snů

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro mnohé to může být brigáda snů. Společnost Royal Caribbean, provozující výletní plavby, poptává fotografa, který by po dobu tří týdnů dokumentoval cestu napříč celým světem a snímky publikoval na sociální síti Instagram. Jako bonus dostane i pěknou finanční odměnu, která v přepočtu čítá 175 000 korun. Hledá však bohužel pro Čechy jen ve dvou specifických zemích, napsal server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Pozice je ideální zejména pro mladé lidi, kteří v sobě mají dobrodružného ducha a přátelí se se sociálními sítěmi. Úkolem totiž bude dokumentovat třítýdenní plavbu na Instagramu společnosti. Na trase jsou velmi fotogenické destinace jako Aljaška, Portugalsko, Japonsko, Norsko či Dubaj. Plavidlo má kotvit také na soukromém ostrově v Karibiku. Nepůjde zdaleka jen o zážitky na moři, fotograf by měl dokumentovat a objevovat hlavně na souši.

Práce to zřejmě nebude příliš složitá, jedinou povinností bude skutečně pořizování a umisťování fotek na Instagram. Za toto třítýdenní dobrodružství dostane navíc onen vybraný šťastlivec i finanční odměnu.

Má to jediný háček, hlásit se mohou jen uchazeči ze Spojeného království a Irska, o vítězi pak rozhodne porota složená z odborníků i známých osobností. „Jsem nadšený, že mohu společnosti Royal Caribbean pomoci najít vhodného kandidáta na tuto pozici, někoho, kdo je vášnivým cestovatelem a průzkumníkem a rád vyhledává nevšední zážitky po celém světě,“ uvedl britský zpěvák James McVey.

Fotograf by měl díky svému zkoumání rozšířit nabídku aktivit, kterých se mohou pasažéři výletní lodě v dané destinaci zúčastnit. „V současnosti nabízíme mnoho zážitků, ať už sjíždění zipline drah, rafting nebo lety horkovzdušnými balony. Se spuštěním této pozice doufáme, že pro nás vítězný uchazeč najde nějaké další skvělé zážitky,“ řekl mluvčí společnosti Royal Caribbean.

Reklama

Výběr článků

Načítám