Hlavní obsah

V australském hotelu dělá portýra pes. U návštěvníků slaví úspěch

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Luxusní hotel v australském Melbourne má netradičního zaměstnance. Jím se nedávno stal 18měsíční labrador pojmenovaný Pan Walker, který byl předtím vodicím psem. Svou novou roli portýra bere podle agentury AP velmi vážně a kromě ostatních pracovníků si ho zamilovali také návštěvníci, kteří si ho půjčují také na procházky do parku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Labrador se stal v hotelu portýremVideo: Caters News, AP

 
Článek

Úkolem nejnovějšího zaměstnance hotelu Park Hyatt je vítat příchozí návštěvníky v lobby, účastnit se důležitých setkání, ale také doprovázet lidské portýry, když na vozíku vezou hostům zavazadla. Podle manažera hotelu je přítomnost psa vítaná nejen mezi klienty, ale i mezi zaměstnanci, kterým prý po jeho boku roste pracovní morálka.

„Pan Walker si u nás v hotelu vede moc dobře a na zdejší život si rychle zvykl. Máme tak dobré odezvy, že dokonce hosté ze zámoří volají před svým příjezdem a chtějí si ho půjčit na procházky,“ uvedl manažer Brett Sweetman. „Je skvělé vidět, jak se naprosto všichni do aktivit s Panem Walkerem zapojují,“ dodal.

Pes jako hotelový zaměstnanec není jen jakýsi módní výstřelek. Má upozornit na důležitou práci vodicích psů, mezi které patřil i mladý labrador. Konkrétně na organizaci Guide Dogs Victoria. „Pan Walker poskytne hostům společnost a dá jim určitý pocit domova daleko od domova,“ tvrdí ředitelka organizace Guide Dogs Victoria Karen Hayesová.

Hotel Park Hyatt je jedním z nejluxusnějších hotelů v Melbourne, cena pokoje začíná na 300 australských dolarech za noc, zhruba 5100 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám