Hlavní obsah

Cestovní kancelář Marine Tour je v úpadku, v zahraničí má 900 lidí

• Aktualizováno
Novinky, Jakub Kynčl

Cestovní kancelář Marine Tour, která se specializuje na dovolené v Turecku a Řecku, vyhlásila ve čtvrtek večer úpadek. V zahraničí má zhruba 900 klientů. Jejich návrat prý bude plně zajištěn ve spolupráci s pojišťovnou Generali, u níž je firma pojištěna. ČTK to sdělila mediální zástupkyně cestovní kanceláře Simona Kopová.

Logo cestovní kanceláře Marina Tour

Článek

Zhruba 4000 klientů cestovky mělo v pátek a v sobotu odletět do Turecka. To se jim však vzhledem k úpadku cestovní kanceláře nepoštěstí.

"Ti, kteří odlétají zítra (v pátek), jsou aktuálně kontaktováni telefonicky, sms a e-mailem. Další informace poskytne cestovní kancelář v nejbližší době," dodala Kopová.

CK Marine Tour ve čtvrtek v dopoledních hodinách nejdříve informovala své partnery o tom, že došlo ke změně majitele cestovní kanceláře, a požádala spolupracující společnosti, aby do odvolání neprodávaly jejich zájezdy. V odpoledních hodinách pak následovala informace, že CK ruší lety na dny 26. a 27. června.

Internetové stránky cestovní kanceláře hlásily během čtvrtečního odpoledne výpadek a telefonní linka do pražského sídla společnosti je vyvěšená.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám