Hlavní obsah

Bezpečnostní video, které pochopí celé jen málokdo

Novinky, fis

Zdá se, jako by se letecké společnosti začínaly předhánět v tom, která natočí bizarnější bezpečnostní video. Některé sázejí na známé tváře, jiné třeba na filmové postavy. Delta Airlines využily především motivy vtipných internetových virálů. Schválně, kolik jich poznáte.

Bezpečnostní video Delta Airlines plné narážek na internetové hityVideo: Delta Airlines

 
Článek

Povinné informování o tom, kdy si mají pasažéři zapnout pás, které kontrolky sledovat a jak se zachovat v případě nouzového přistání, je dnes pro letecké společnosti paradoxně výzvou k tomu, aby se odlišily. A také aby se zviditelnily na internetu. Čím dál častěji se tak objevují originální instruktážní videa, v nichž cestující provádějí bezpečnostními pokyny filmové postavy, modelky či sportovci.

Americkou společnost Delta Airlines inspirovaly virální internetové kampaně, klipy a vtípky. Natočila video, v němž se objevuje například populární The Annoying Orange, který znají desítky miliónů internetových uživatelů. Věčně jízlivému pomeranči se tentokrát nelíbí, že skončil pod sedadlem. Pořádek na palubě letadla nezajišťuje nikdo jiný než Roomba Cat, známá jízdou na robotickém vysavači.

Psy a jeho Gangnam Style

Zatímco některé vtipné narážky vám pravděpodobně uniknou, jiné určitě poznáte. Tak například tanec Gangnam Style z klipu ke stejnojmenné písni jihokorejského rappera. Ten se z řádů stovek miliónů zhlédnutí už dávno přehoupl na miliardy.

Auto s neviditelným řidičem vylekalo okolí, šlo o reklamu na Toyotu AygoVideo: Toyota

Méně vrytého do paměti můžete mít neviditelného řidiče z loňské reklamy na Toyotu Aygo nebo křečka, který je hlavní postavou humorné série videí s názvem Dramatic Chipmunk. Koza, která společně s letuškou zakazuje kouření, má připomenout kraťoučké virální video s kozou proslulou svým ječivým řevem.

Nové bezpečnostní video Delta Airlines je vskutku rozmanité. Každý si v něm najde své. Faktem ale je, že většině diváků část vtipu unikne. Asi jen málokdo totiž rozklíčuje všechny narážky.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám