Hlavní obsah

Přepychová superloď, která vypluje příští rok, nabídne apartmán za 120 tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová luxusní výletní loď, která vypluje v příštím roce, bude mít jeden z největších a nejdražších apartmánů nabízených na moři. Apartmán lodi Seven Seas Explorer společnosti Regent Seven Seas Cruises bude mít rozlohu 360 metrů čtverečních a cena za osobu a noc bude činit pět tisíc dolarů (119 200 Kč).

Foto: Regent Seven Seas Cruises

Takto bude vypadat luxusní apartmá, které bude na lodi k dispozici pro ty nejbohatší.

Článek

V apartmánu najdou jeho obyvatelé klavír, dvě ložnice či saunu s parní lázní. Má rovněž výhled ze tří stran lodi. Je určen pro minimálně dvě osoby, maximálně pro čtyři. Informoval o tom zpravodajský server televizního kanálu BBC.

Šéfka CruiseCritic.com Carolyn Spencerová Brownová odhaduje, že Regent nebude mít problémy s obsazováním drahého apartmánu – na lodi bývají vždy jako první vyprodány nejdražší apartmány a nejlevnější kabiny.

Explorer by měl vyplout v červenci 2016. První sezónu stráví v Evropě a první z 11 plaveb bude z Monte Carla do Benátek. Kapacita lodi je 750 cestujících.

Cena zahrnuje nejen jídlo, výlety a spropitné, ale také neomezenou lázeňskou péči, služby prádelny, soukromé auto s řidičem a průvodce v přístavech, obsluhu na palubě na zavolání a přepravu limuzínou na loď a z lodi, napsala agentura AP.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám