Hlavní obsah

Stevard s pasažérem předvedli během letu nečekané vystoupení

Novinky, fis

Velmi originální cestovatelský zážitek si nedávno odnesli pasažéři letu do Denveru, metropole amerického státu Colorado. Stevard společně s jedním cestujícím předvedli vydařené hudební vystoupení.

BEZ KOMENTÁŘE: Improvizovaný koncert cestujícího a stevarda

 
Článek

Maximillian, člen palubní posádky nízkonákladové letecké společnosti Southwest Airlines, pasažéry běžně baví beatboxem. Jen tak pro zpestření letu. Před několika dny jeho krátké vystoupení dostalo nový rozměr. Jeden z cestujících se totiž přihlásil, že by chtěl také něco zahrát.

Mladý ekvádorsko-španělský violoncellista Francisco Vila chvíli přemýšlel, do jaké skladby se pustí. Po krátkém váhání se rozhodl pro kousek jedné ze šesti suit pro sólové violoncello od německého hudebního skladatele Johanna Sebastiana Bacha.

Klasická hra na violoncello k modernímu beatboxu až nečekaně sedla. Improvizovaná melodie, znějící ve výšce přes 9000 metrů nad zemí, přiměla ostatní pasažéry k bouřlivému potlesku. Video, na kterém jsou tyto momenty zaznamenané, zhlédly v posledních dnech na internetu desítky tisíc lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám