Hlavní obsah

Letadlo posedlé populární postavičkou poprvé přiletí do Evropy

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když loni v září přistál speciální Boeing posetý kreslenými postavičkami Hello Kitty a jejích přátel poprvé v kalifornském Los Angeles, byla to velká sláva. Sešly se davy nadšených fanoušků. Obdobná událost má nastat koncem října v Paříži.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V září 2013 přiletělo tematické letadlo s postavičkou Hello Kitty poprvé do USAVideo: Reuters

 
Článek

Tchajwanská letecká společnost Eva Air provozuje aktuálně čtyři spoje z Tajpeje do Paříže. Na třech z nich začne od 29. října létat Boeing 777-300ER, jehož trup zdobí fenomenální kreslená postavička Hello Kitty. Obklopují ji přátelé, její nejznámější heslo totiž zní: Kamarádů není nikdy dost!

Pestrobarevným zevnějškem originalita letadla zdaleka nekončí. Hello Kitty, která letos slaví 40. narozeniny, je prakticky všude. Na polštářích, hlavových opěrkách, na toaletním papíru i kelímcích. Výjimkou není ani servírované jídlo či uniformy palubní posádky.

Spoj Tajpej-Paříž nahradí linku Tajpej-Los Angeles, kam společnost Eva Air začala s originálním boeingem létat třikrát týdně od podzimu 2013. Pasažéři se dočkají novinek, například prý pozměněného menu.

Tajpejské letiště opustí letadlo Hello Kitty vždy ve středu, v pátek a v neděli. Ve francouzské metropoli pak přistane každý čtvrtek, sobotu a pondělí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám