Hlavní obsah

V unikátním aquaparku se plave výhradně čubička

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedaleko Barcelony existuje pozemský psí ráj. Čtyřnozí chlupáči tam mají vlastní koupaliště, ve kterém se v horkém letním počasí mohou příjemně zchladit. Samozřejmě je sem doprovázejí majitelé.

BEZ KOMENTÁŘE: První psí aquapark je kousek od Barcelony

 
Článek

Pokud byste dovolenou ve slunném Španělsku chtěli spojit se zážitkem pro svého domácího mazlíčka, navštivte resort Canino Can Jane, který vznikl asi půl hodiny cesty od Barcelony ve městě Roca del Valles. Vybudoval ho psí nadšenec Federico Cano.

Nově se v areálu, provozujícím i psí hotel, otevřelo koupaliště určené výhradně psům. Někteří v bazénu dovádějí sami, jiné si na vodítku hlídají majitelé. Bazén má pozvolný vstup, protože to podle Cana psům vyhovuje. Ve vodě nechybějí skluzavky a fontány, psí plavci si vodu užívají také na nafukovacích člunech a jiných plovoucích atrakcích.

Cano tvrdí, že když do zdejšího aquaparku svého psa vezmete na hodinu a půl, vyřádí se tu tolik, že bude další dva dny jen pospávat. Vstupné pro jednoho psa a jeho lidský doprovod vyjde v přepočtu na zhruba 360 korun, jedno až dvě děti mají vstup zdarma. Za další dospělou osobu či dalšího psího návštěvníka pak cena naroste o 55 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám