Hlavní obsah

Londýnský hotel dostal hororovou předělávku

– Londýn
Novinky, Jakub Kynčl

Milovníci hororů měli jedinečnou šanci. Při příležitosti vydání hororového thrilleru Mama na DVD a Blu-Ray uspořádal hotel Holiday Inn London - Camden Lock soutěž o čtyři pobyty na jednu noc pro dva ve speciálně upraveném pokoji. Ten by měl připravit ubytovaným děsivý zážitek, na který nikdy nezapomenou. Není divu, že se soutěže zúčastnilo několik tisíc lidí.

Foto: Holiday Inn London - Camden Lock

Hosté si ve speciálně upraveném pokoji klidu příliš neužijí.

Článek

Akce s názvem Survive Mama (Přežij Mama) byla značně ojedinělá. Speciálně upravený pokoj, kde v těchto dnech tráví pobyt hororoví nadšenci, by měl přivést k šílenství i ty nejklidnější povahy. Zvukové i grafické efekty by měly trápit hosty po celou dobu pobytu.

Čtyři "šťastné páry" vyhrály zdarma pobyt v hororově upraveném pokoji, kde by se mnozí neubytovali ani za tučný honorář.

"Opravdu jsme napěchovali do toho pokoje faktor strachu až k prasknutí, abychom vytvořili něco, na co nikdy nezapomenou ani takoví odvážlivci, kteří se tam dobrovolně ubytují. Na hosty čeká mnoho chvil, kdy jim bude proudit adrenalin do žil," popsal psychoterapeut Gary Oke, který úpravu pokoje navrhoval.

V internetových diskusích se ovšem velmi brzy našli vtipálci, kterým nedalo akci hotelu neokomentovat. "Hororový pokoj v řetězci Holiday Inn? Bezva, tak to nemuseli ten pokoj ani nijak upravovat," napsal uštěpačně jeden z diskutujících.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám