Hlavní obsah

Lyžařský areál Annaberg v Andělské Hoře otevírá v pondělí, děti lyžují zdarma

Novinky, lap
Andělská Hora, Bruntálsko

V sobotu se otevírá lyžařské středisko Annaberg v Andělské hoře. Na slavnostní otevření přiletí i dráček Dino, který si připravil pro nejmenší dobroty. Pro děti je připraven také minizávod nebo tombola. Na všech akcích mají děti skipas zdarma.

Foto: Archiv areálu Annaberg

Další novinkou na Annabergu je zmodernizovaný vlek, který je protažený o dalších 100 metrů.

Článek

Pro letošní sezónu si  vlekaři připravili řadu akcí a novinek. Lyžaři se mohou těšit na nově otevřenou sjezdovku, která leží - pohledem zespodu - na pravé straně vleku a bude vhodná pro méně náročného lyžaře. V její horní části vyrostou také profesionální překážky pro snowboard a freestyle.

Foto: Archiv areálu Annaberg

Další novinkou je zmodernizovaný vlek, který je protažený o dalších 100 metrů. Měří tak 750 metrů a obsluhuje tři 800metrové sjezdovky. Jeho kapacita se zvýšila na 1200 osob za hodinu. Pro nejmenší mají nový 40 metrů dlouhý pojízdný koberec. Další novinkou je také lyžařský kolotoč, který lyžaři znají z alpských středisek. Rozšířili parkoviště a postavili novou budovu s toaletami, občerstvením a půjčovnou.

Akce na sněhu

V sobotu 29. prosince se můžete přijít na oficiální otevření lyžařského areálu, kdy připravili na Annaberg program pro mámy i táty. Zájemci mohou zdarma otestovat nové lyže a snowboardy, ale i se svést na čtyřkolce se sněžnými pásy. Na rožni se bude opékat sele a zahraje tu kapela On the way. Přístupná bude také vyhlídková plošina.

Foto: Archiv areálu Annaberg

Na Silvestra připravili Hruška party, která bude probíhat celý den. Dospělí se mohou zapojit ve 21 hodin na sjezd s loučemi, děti pak mohou jet s lampióny.

Aktuální podmínky ve středisku Annaberg v Andělské Hoře můžete sledovat v pořadu Panorama na ČT 2.

Foto: Archiv areálu Annaberg

Ceník skipasů

Dospělí celodenní: 350 Kč

Děti 10 - 15 let: 270 Kč

Děti do 10 let: 90 Kč

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám