Hlavní obsah

Pořiďte si domů originální kuchyňské hodiny, nápaditosti se meze nekladou

Novinky, tnk

Pokud si chcete pořídit kuchyňské hodiny, ale nechcete naprostou nudnou klasiku, zkuste se inspirovat vybranými designovými kousky. Pokud navíc zvolíte model s dalšími přídavnými funkcemi, můžete i v menších kuchyních ušetřit prostor. Na stěně vám pak zbude prostor třeba na poličky s kořenkami.

Foto: Yellow Octopus (3x), Balvi Gifts

Extra nápaditými kousky jsou hodiny s bramborami nebo ty z plechovky od rajčat.

Článek

Když potřebujete hodiny tematicky sladit s celou kuchyní, volte kousky, které jsou inspirovány kuchyňskými předměty. Může jít o hodiny, do kterých jsou zakomponované vařečky, příbory nebo naběračky. Prostor pak bude působit jednotným dojmem, což dodá kuchyni na stylovosti.

Foto: DaWanda, Yellow Octopus

Vtipnými kousky jsou hodiny s motivy příborů nebo kuchyňského nášiní.

Barvy hodin můžete sladit s výmalbou v kuchyni, případně můžete volit barvy i podle toho, jestli zrovna držíte dietu. Modrá barva obecně spíše potlačuje chuť k jídlu. Pokud chcete naopak někoho přimět k větší konzumaci, zvolte červenou, která bude chuť podněcovat.

Foto: Yellow Octopus

Praktickým kouskem jsou kuchyňské hodiny s minutkou.

Fandové praktických kousků možná ocení hodiny kombinované s kuchyňskou váhou. Jejich výhodou je, že jsou lehce přemístitelné.

Foto: Designbotschaft

Hodiny a váha v jednom jsou užitečným kouskem do domácností parktických žen.

Pokud chcete, aby kuchyň působila hravě a nápaditě, zkuste do ní vnést prvky s oblíbenými kuchyňskými motivy. Mohou to být třeba talíře jako základy kuchyňských hodin.

Foto: Annabel James, At Home In The Country

Oblíbeným motivem pro kuchyňské hodiny jsou slepice nebo ryby.

Ti, kdo chtějí jít s dobou a baví je trendy, si mohou do kuchyní pořídit i hodiny z trendového materiálu, kterým je letos bezpochyby měď. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám