Hlavní obsah

Notebookový stolek pro práci vleže ocení lenoši i nemocní

Novinky, tnk

Malý stoleček umožňující práci vleže se zřejmě brzy stane hitem po celém světě. Svým uživatelům totiž umožňuje práci přímo v posteli. Stolky tak ocení hlavně nemocní, kteří tak mohou bez problémů sledovat filmy a brouzdat po internetu.

Foto: Profimedia.cz

Pokud zrovna stůněte nebo máte bolavá záda, nemusíte při práci na notebooku díky stolku vůbec vstávat.

Článek

Přestože používání notebooků v posteli příliš zdravé není a z dlouhodobého hlediska může rušit kvalitu spánku, řada lidí je na lůžku hodně používá. Pro klasické brouzdání po internetu a sledování videí na internetu před časem vznikl nový model stolku, na který je možné notebook v podstatě zavěsit.

Stolek dostal jméno „Lazy table”, což v překladu znamená líný stolek. Název odkazuje na skupinu uživatelů, pro které je určen.

Foto: Profimedia.cz

Na stolku nechybí potřebné větrání.

Stolek je díky kloubovému rámu možné otáčet o 360°, má ale šest základních pozic, které umožňují blokaci stolku pro různé polohy při používání notebooku. Počítače jsou jištěny pogumovanými háky a suchými zipy.

V garsonkách může fungovat jako servírovací stolek

Stolek lze v menších interiérech použít i jako klasický snídaňový prvek. Nosnost má do 60 kg. Hodí se hlavně do interiérů zařízených v městském nebo industriálním stylu.

Foto: Profimedia.cz

Stolek je možné použít i pro práci v sedě.

Stolek se prodává zhruba za 1800 Kč. Klasickou variantu notebookové podložky je přitom pro porovnání možné sehnat cca za 300 Kč.[celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám