Hlavní obsah

Unikátní stůl měří 363 metrů, stojí šest miliónů

Novinky, tnk

Newyorská firma The Barbarian Group se rozhodla neplatit každému zaměstnanci jeho vlastní kancelářský stůl. Chtěla spíše vytvořit hodně kreativní prostředí a vyvolat diskuzi o pracovním prostoru. Objednala proto jen jeden stůl, a to pro všechny dohromady. Kancelářský prostor tak dostal zcela nový rozměr.

Foto: Profimedia.cz

Zaměstnanci si už svou jednotnou kancelář pomalu zabydleli.

Článek

Designový nábytkový kousek navrhl architekt Clive Wilkinson z Los Angeles, který se specializuje na návrhy nábytku, městského designu, kancelářských budov, rezidencí nebo butiků.

Kancelářský stůl je hodně rozměrný a vede celou kanceláří. Je dlouhý 363 metrů a usadí se k němu až 175 zaměstnanců. Dominuje celému pracovnímu prostředí.

Foto: Profimedia.cz

Designéři stolu využili i pro vznik knihoven a posezení pod zvlněnou částí.

Stůl má sedm oblouků, kde si mohou zaměstnanci odpočinout a chatovat na notebooku nebo mít menší porady v jednotlivých týmech. Prostor pod oblouky mohou využít jako knihovny či police.

Foto: Profimedia.cz

Pod zvlněnou částí je prostor určený pro soukromé porady.

Digitální agentura The Barbarian Group se věnuje interaktivnímu marketingu a je pro ni hodně důležité, aby spolu jednotliví členové týmu hodně komunikovali a konzultovali jednotlivé projekty. Tomu má toto řešení výrazně pomoci.

Foto: Profimedia.cz

Ve stole jsou otvory na potřebné kabely.

V kanceláři samozřejmě nechybí moderně vybavená kuchyň s barem. Zaměstnanci se tak mohou občerstvovat přímo na pracovišti.

Superdlouhý kancelářský stůl ale rozhodně nebyl levnou záležitostí. Nábytkový kus na míru firmu v přepočtu vyšel na šest miliónů korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám