Hlavní obsah

Hotelový nocleh v sudech od piva nejen pro milovníky lahodného moku

Novinky, Bohumila Kunertová

Hotelů najdete po světě velké množství. Při výběru, kde na svých toulkách nocovat, záleží pouze na vás, jak chcete ubytování pojmout. Někomu stačí jen místo k přespání, jiný touží po luxusu a obskakování personálem, další hledá specifický zážitek. Netradiční a možná také nezapomenutelný nocleh rozhodně "zažijete" v jednom německém hotelu, kde můžete relaxovat v sudech. Milovníci piva jsou tu vždy vítáni.

Foto: Profimedia.cz

Nocování v sudu může být nejen pro milovníky lahodného moku nezapomenutelným zážitkem.

Článek

Všichni pivaři mají rádi, když mohou usednout v kruhu přátel s lahodným mokem "po boku". Pro opravdové fajnšmekry je pak skutečnou slastí například pivní koupel či masáž. Když ale ani tohle nestačí, je tu ještě jedna "lahůdka" - nocování v sudech od piva.

Foto: Profimedia.cz

Do netradiční ložnice se s přehledem vejdou dva nocležníci.

Hotel v severním Německu každoročně přitahuje stovky nadšených pivařů. A čím že je tak specifický? Vedle klasických 62 hotelových pokojů nabízí i nocleh ve třech velkých pivních sudech. Ty byly v 19. století využívány ke skladování lahodného moku z pivovaru v německém Pottsu, uvádí server Daily Mail.

Do jednoho sudu se bez problémů vejde klasická dvojmatrace, takže o pohodlí nebude nouze. Návštěvníci mají k dispozici také masážní sprchu, televizi a připojení na internet.

Foto: Profimedia.cz

V nabídce hotelu jsou celkem tři sudy z 19. století.

"Chtěli jsme přijít s něčím výjimečným, co by k nám hosty lákalo. Na nápad s pivními sudy jsme přišli spolu s místním pivovarem. Ve zdejším muzeu piva byl dlouho vystaven velmi zachovalý sud. Tak jsme přišli s ideou předělat ho na malý 'hotelový' pokoj," říká manažer hotelu Dominic Stern.

"Věříme, že naše netradiční ubytování poskytne hostům zážitek, na který jen tak nezapomenou," dodává. Cena za jednu noc v pivním sudu činí 88 liber (cca 2600 korun).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám