Hlavní obsah

Polštáře s podobiznou blízkých jako specifická osobní dekorace

Novinky, tnk

Designéři z USA přišli na zajímavý nápad - tisknou na oválné polštáře podobizny nejbližších přátel a blízkých svých zákazníků. Známé tváře se tak stávají interiérovými doplňky, které jsou pro své majitele vítanou vzpomínkou.

Foto: Profimedia.cz

Polštář s podobiznou blízkého určitě potěší studující v cizině.

Článek

Polštáře začala vyrábět skupina přátel ze Seattlu, kteří chtěli vytvořit něco zábavného a originálního. Jejich studio Pillow Mob vsadilo na klasickou techniku - barevný tisk na textilii. Nápad jim vyšel, polštáře si našly své obdivovatele.

Rodiče tak mohou mít v interiéru polštáře s podobiznou jako vzpomínku na své děti a prarodiče zase mohou dostat na památku svá vnoučata. V interiéru se díky tomu může symbolicky sejít celá rodina.

Foto: Profimedia.cz

Z polštářků je možné vytvořit celou rodinu.

Polštáře s natisklými podobiznami domácích mazlíčků mohou také sloužit nejmenším jako originální učební pomůcka.

Foto: Profimedia.cz

Dětem polštářky slouží k poznávání domácích zvířat a ke hrám.

Milenci se mohou díky těmto polštářkům pomyslně přitulit, i když je jeden z nich daleko z domova.

Foto: Profimedia.cz

Studenti mohou mít vevšední vzpomínku na rodiče v dalekém městě.

Před odesláním fotky k potisku je třeba se přesvědčit, že je fotka v dostatečně dobrém rozlišení, aby mohl polštář vypadat realisticky. Na fotce by neměly být vidět stíny - mělo by jít spíše čistě o portrét.

Foto: Profimedia.cz

Některé polštáře jsou méně zdařilé.

Z podobizen pak vzniknou kulaté nebo oválné polštáře plněné polyesterovými vlákny. Cena za jeden polštář je v přepočtu cca 550 Kč, včetně mezinárodní dopravy. Obdobné polštáře je možné si nechat udělat i v Česku. Je třeba si ale přinést vlastní potah na polštář a informovat se o materiálu, na který daná firma tiskne - většinou jde o čistou bavlnu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám