Hlavní obsah

Venkovní světelné dekorace navodí správnou vánoční atmosféru

Právo, Sylva Svobodová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V zimě si přejeme více světla, protože v přírodě se ho nedostává. Zahradu, terasu, vchod přede dveřmi i okna vyzdobíme rozmanitými světelnými dekoracemi, které rozjasní dlouhé večery a vykouzlí rozjímavou atmosféru.

Foto: Hornbach (4x)

K zimě patří rampouchy. LED světelný řetěz s rampouchy snad přivolá zimní nadílku, po které o Vánocích toužíme. 40 diod v provedení studené světlo lze zavěsit na okapy, venkovní smrček i do oken. Délka 890 cm, průhledný kabel, bez časovače. Cena 749 Kč.

Článek

Světelné řetězy, velké hvězdy, umělé stromečky v různých barvách a tvarech, sněhuláci, sobíci a vločky. To jsou oblíbené venkovní dekorace, které obdivujeme při večerní procházce ulicemi.

Foto: Hornbach

Světélkuje u dveří. Shlukové osvětlení se 720 diodami ozdobí sloupy u vchodu do domu, ploty, ale i zábradlí. Délka 1420 cm, barva studená bílá. Světelné efekty jsou statické, vzdálenost mezi světly 1 cm. Cena 2650 Kč

Foto: Hornbach

Vločka zdobí okno. LED světelná vločka obsahuje 234 diod, má průměr 91 cm, barvu teplou bílou. Délka přívodu 500 cm, cena 2990 Kč. Vhodná i na vstupní dveře.

Foto: Hornbach

Ohlásí čas adventní. Stromek je jedním z neodmyslitelných symbolů Vánoc. V interiéru pod něj dáváme dárky, venku svítí dlouho do noci. Světelná silueta obsahuje 36 diod, výška 103 cm, šířka 65 cm. Barva teplá bílá. Cena 2790 Kč.

Foto: Kika

Zatoulal se ze Skandinávie? Světelný sobík nás přenese za polární kruh, kde Santa Claus na saních nakládá dárky a jede s nimi k dětem domů. Obsahuje 108 LED světel a stojí 1199 Kč.

LED technologie, jimiž jsou dekorace vybaveny, zaručují nízkou spotřebu energie, dlouhou životnost a malé množství generovaného tepla.

Foto: Kika

Obleva na něj neplatí. Tento sněhulák vydrží a dětem se nerozpustí. Vysoký je 120 cm, barva bílá, transparentní. Materiál akryl, délka přívodního kabele 5 m. Cena 5499 Kč.

Foto: Tchibo

Hvězdy září v okně. LED řetěz s 10 papírovými hvězdami pověsíme z vnitřní strany okna a necháme pěkně zářit do ulice. Hvězdy lze snadno rozložit, každá má stahovací šňůrku a brzdičku. Vydává teplé bílé světlo. Cena 399 Kč.

Foto: Tchibo

Jehličí mu neopadá. Dekorativní stromeček v jutovém pytli má 15 LED světel, které fungují na časovač. Svítí šest hodin, vypne se a po 18 hodinách se opět zapne. Cena většího provedení 699 Kč.

Foto: Tchibo

Dekorace s puncem přírody. Ratanový kužel je vděčnou dekorací. Nese přírodní styl a má v sobě vpletený světelný řetěz s 30 LED diodami. Vydává teplé bílé světlo. Cena 499 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám