Hlavní obsah

Jak si užít silvestrovský přípitek i za nepříznivých situací

Novinky, tnk

K silvestrovskému veselí neodmyslitelně patří půlnoční přípitek dobře vychlazeným šampaňským. Někdy ale okolnosti tomuto půvabnému okamžiku příliš nepřejí. Máme pro vás proto rady, jak si díky šikovným pomocníkům nenechat jedinečnou půlnoční chvíli zkazit.

Foto: The Design Gift Shop

Pokud budete trávit Silvestra na horách nebo někde na cestách, tak vám stylový přípitek zajistí chladicí box na šampaňské a skleničky.

Článek

Pokud se chystáte slavit Nový rok na neosvětlené terase, zkuste předejít opileckým problémům s nápaditým osvětleným chladičem na šampaňské. To pak díky nasvícenému ledu vypadá hodně efektně.

Foto: KSL Living

Ve tmě oceníte nasvícený chladič na několik lahví šampusu.

Když se chystáte slavit v přírodě nebo na sjezdovce, rozhodně je vhodnější nechat doma klasické flétnové skleničky na šampus. Místo nich volte stylové nerezové kousky v obdobném designu.

Nevychlazený sekt zbytečně neřeďte ledem

Pokud jste podcenili chlazení sektu, můžete zkusit využít chladítka, která ho během chvíle ochladí, ale nezředí. Při přenášení vychlazeného sektu na delší vzdálenost určitě volte termotašku navrženou speciálně pro sklenice a samotnou láhev.

Foto: Annabel James, design3000.de

Nerezová sklenice volte na bujarý večírek na sjezdovce. Pokud máte maloun lednici na chlazení sektu, využijtre alespoň chladítka do sklenice.

Nenechte ani děti ochuzené o zábavu. Designéři pro ně navrhli speciálně na Nový rok umělohmotnou sklenici na mléko, která svým tvarem prakticky kopíruje sofistikované sklenky na šampaňské.

Foto: Bubblegum Stuff

Děti mohou díky designérům pít mléko ve sklenici připomínající šampusku.

Robustní chladič na šampaňské na svátečním stole s občerstvením obvykle zabírá nemalý prostor. Designéři proto vytvořili speciální kyblík, který se připne na stůl a nezabere tak mnoho místa.

Foto: Drinkstuff

Pokud nemáte místo na stole na chladič na šampaňské, můžete využít přídavný stolek.

Díky designérským vychytávkám si dnes můžeme užít silvestrovský přípitek se vším, co k němu patří, a nemusíme přistupovat ke kompromisům, které by slavnostní atmosféru narušily.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám