Hlavní obsah

Ford Fiesta ST-Line má dvě speciální edice

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ford má dvě nové designové verze Fiesty ST-Line, které toho sice nepřinášejí mnoho, ale fanouškům značky nejspíš radost udělají. Jejich název je všeříkající: Red Edition a Black Edition.

Foto: Ford 4x

Ford Fiesta ST-Line Red Edition (2018)

Článek

Obě verze se od běžné Fiesty ST-Line odlišují matně černými pruhy, kontrastním lakováním zpětných zrcátek a kol a pak také velkým zadním spojlerem. Pruhy se táhnout od nárazníku přes kapotu a střechu a jsou zdvojené. Není to Fiesta ST, ale druhá nejsportovnější verze v nabídce.

Pod kapotou je vždy litrový tříválec 1.0 EcoBoost o výkonu 103 kW (140 k), v této edici dodávaný se sportovním podvozkem.

Připomeňme, že Fiesta ST má tříválec 1.5 EcoBoost naladěný 147 kW (200 k). Kola mají průměr sedmnáct palců a jsou vyvedena v černo-červené barvě.

Foto: Ford

Ford Fiesta ST-Line Red Edition (2018)

Červeno-černé barvy najdete také v interiéru: na koženém čalounění, dveřních madlech nebo na palubní desce. Na volantu jsou červené švy, stejnou barvu najdete na manžetě řadící páky a rukojeti parkovací brzdy. Aby toho nebylo málo, pár červených detailů se objevuje také na koberečcích a na dveřních výplních.

Foto: Ford

Ford Fiesta ST-Line Black Edition (2018)

Foto: Ford

Ford Fiesta ST-Line Black Edition (2018)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám