Hlavní obsah

Volkswagen představil model Scirocco s optickým paketem GTS, má 220 koní

Novinky, maž

Na autosalonu v daleké Šanghaji automobilka Volkswagen uvedla omlazené scirocco ve verzi GTS. Ta se představuje více než rok po faceliftu standardního provedení. GTS pohání dvoulitrové TSI o výkonu 220 koní.

Foto: Volkswagen

Volkswagen Scirocco GTS (2015)

Článek

Verze GTS v případě scirocca znamená optický paket, na dvoulitrovém motoru s výkonem 220 koňských sil se nic nezměnilo. Proti standardnímu provedení má gé-té-eso R paket, jiné nárazníky, výraznější prahy, černou masku chladiče a zpětná zrcátka. Vzadu nechybí střešní spoiler.

K autu dostanete osmnáctipalcová litá kola, za příplatek můžete průměr ještě o jeden palec zvýšit. V nabídce je šest barev karoserie, a pokud chcete, můžete ji zkrášlit tzv. rychlými pruhy.

Foto: Volkswagen

Volkswagen Scirocco GTS (2015)

Na výběr je šestistupňová manuální převodovka nebo DSG. S automatickou převodovkou zvládnete zrychlení na 100 km/h za 6,5 sekundy, nejvyšší rychlost má vyšší verze s přímo řazenou převodovkou – 246 km/h, DSG pak 244 km/h.

Ač by se mohlo zdát, že GTS bude z hlediska výkonu na vrcholu, není tomu tak. Nejsilnějším sciroccem je verze R, která z dvoulitrového TSI vydoluje celých 280 koní.

Foto: Volkswagen

Volkswagen Scirocco GTS (2015)

Může se vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám