Hlavní obsah

Hyundai připravil sportovní paket pro i30, v Česku se prodávat nebude

Novinky, maž

Hyundai začne pro svůj model i30 nabízet optický paket N Line. V nabídce bude pro dva nejvýkonnější motory v nabídce, odlišovat se bude zejména sportovními detaily na designu karoserie.

Foto: Hyundai

Hyundai i30 N Line (2018).

Článek

Hyundai si připravil optický paket pro ty, kteří chtějí sportovněji vypadající Hyundai i30, ale nechtějí si kupovat sportovní verzi N. Proti běžnému provedení má verze N Line sportovněji tvarované nárazníky vepředu i vzadu, zdvojenou koncovku výfuku a specifická osmnáctipalcová kola. Upřímně – vypadá to velice dobře.

Umístění světlometů i diod pro denní svícení je ve srovnání se sportovní verzí i30 N totožné, přední nárazník se lehce liší. V případě variant N Line dále dostanete větší přední brzdy a pneumatiky Michelin Pilot Sport 4. Uvnitř je pak volant s perforovanou kůží a novou hlavicí řadicí páky.

Foto: Hyundai

Hyundai i30 N Line (2018)

Foto: Hyundai

Hyundai i30 N Line (2018)

Zmiňovaný sportovní paket se bude nabízet výhradně pro dva motory: nejsilnější benzínovou čtrnáctistovku T-GFI (103 kW/140 k) a dieselovou jednšestku (100 kW /136 k).

Hyundai začne i30 N Line prodávat během letošního léta. Podle našich informací se bude vyrábět ve stejném závodě v Nošovicích jako běžná i30. Kupodivu se zatím tento optický paket nebude prodávat v České republice.

Přepokládáme, že i30 nebude jediným modelem, pro který korejská automobilka tuto sportovněji laděnou verzi nabídne, podobně jako to má sesterská Kia v případě výbav GT Line.

Foto: Hyundai

Hyundai i30 N Line (2018)

Foto: Hyundai

Hyundai i30

Anketa

Líbí se vám i30 N Line?
Ano
100 %
Ne
0 %
Celkem hlasoval 1 čtenář.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám