Hlavní obsah

Buďte jako Bond. Kupte si jeho Aston Martin

Novinky, fra

James Bond, nejslavnější tajný agent světa prodává svůj vůz. Tedy jeho poslední představitel Daniel Craig prodává svůj Aston Martin Vanquish, který je opravdu číslovaný jako 007.

Foto: Christies

Aston Martin Vanquish Daniela Craiga

Článek

V aukční síni Christies bude na prodej další zajímavý automobil - Aston Martin Vanquish z roku 2014 v tmavé modré barvě Deep Blue, v sériovém čísle 007 a se speciální výbavou pro jeho majitele, kterým není nikdo jiný, než Daniel Craig.

Ten věnoval svůj vůz do charitativní aukce, která výtěžek pošle neziskové organizaci Opportunity Network, která pomáhá mladým lidem s jejich profesním rozvojem. Předpokládá se, že původní cena vozu, která byla asi šest miliónů korun, vyšplhá mnohem výš. Možná až nad deset miliónů korun.

Foto: Christies

Daniel Craig

Důvodem je samozřejmě jméno samotného herce jako majitele. Ovšem nejen to. Tohle auto je skutečný unikát. Marek Reichman, hlavní designér automobilky totiž vytvořil tohle auto ve spolupráci s Danielem Craigem podle jeho přání. Navíc jde o edici vydanou ke stému výročí značky. Bylo vyrobeno sto speciálních verzí a tohle je jedna z nich.

Pokud byste si chtěli také přihodit, museli byste být 20. září do New Yorku, kde bude na pódiu stát tenhle výjimečný automobil.

Reklama

Výběr článků

Načítám