Hlavní obsah

Pětadvacátá série Top Gearu se blíží, podívejte se na ukázku

Po odchodu Clarksona, Hammonda a Maye vypadal Top Gear ve své 23. sérii jen jako stín své vlastní minulosti. Následující řada se ale o dost zlepšila a ta pětadvacátá bude nejspíš ještě lepší. Trailer začíná drahým SUV, kterak skáče po louce.

Pětadvacátá série Top Gearu se blíží, podívejte se na ukázkuVideo: Top Gear/BBC

 
Článek

Pozornost fanoušků tria Clarkson, Hammond a May se upírá zejména k show Grand Tour, které v současnosti běží druhá série. Po odchodu hlavních aktérů z britské BBC se ovšem rozjetý vlak jménem Top Gear nezastavil a po neslavné 23. sérii přišla lepší čtyřiadvacátá.

A nyní se na nás chystá pětadvacátá. BBC nedávno zveřejnila ukázku na svém účtu na YouTube – a skutečně je na co se dívat. Tři supersporty na šotolinové cestě a Alfa Stelvio skákající po louce jsou úvodní záběry traileru a už ony říkají, že se máme na co těšit.

Foto: Alfa Romeo

Alfa Romeo Stelvio

23. sérii moderovalo celkem šest lidí - Rory Reid, Sabine Schmitz, Matt LeBlanc, Chris Evans, Chris Harris a Eddie Jordan - plus Stig. Kritika nepřijala příliš kladně zejména Evanse, a tak se pro 24. sérii poroučel a produkce se vrátila k počtu tří moderátorů. Zůstali Rory Reid, Matt LeBlanc a Chris Harris plus Stig.

Na stejnou trojici, resp. čtveřici, pokud chcete počítat i Stiga, se můžeme těšit i v nadcházející sérii. Podle traileru lze očekávat, že bude přinejmenším stejně dobrá jako série čtyřiadvacátá, ne-li rovnou lepší.

Reklama

Výběr článků

Načítám