Hlavní obsah

Lexus postavil stroj pro mezihvězdné lety, zahraje si ve filmu

Že Aston Martin si zahraje v každé bondovce? Že české filmy vypadají jako reklama na korejské automobilky? Nic z toho se nedá srovnávat s tím, co udělal Lexus. Postavil do nového filmu Luca Bessona super stroj pro mezihvězdné lety.

Lexus si zahraje v novém sci-fi filmu Luca BessonaVideo: Europa CorpUS

 
Článek

Jak bude vypadat svět v osmadvacátém století? Podle filmu Valerian a město tisíce planet, který režíruje Luc Besson a jehož premiéra je plánována na červenec roku 2017, to bude hodně zajímavá budoucnost.

Létat budeme například v Lexusech Skyjet – luxusních jednomístných kupé, která samozřejmě nepotřebují kola. Létají ve vesmíru. Zajímavé je, že tenhle kosmický koráb má tak trochu vzhled konceptu LC500, který byl představený v lednu v Detroitu.

Foto: Lexus

Lexus SkyJet

Foto: Lexus

Lexus LC500

A teď něco o filmu – půjde o nejdražší evropský film vůbec. Jak to vypadá, vizuální efekty budou opravdu dokonalé. Však také musí, vždyť jde o adaptaci hodně fantazijně rozvětveného francouzského komiksu Valérian. Hlavní roli tu hrají Dane DeHaan a Cara Delevingne, ale objeví se tu i Clive Owen, Ethan Hawke nebo Rihanna. Podívejte se na upoutávku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám