Hlavní obsah

Omlazený Nissan GT-R se v evropské premiéře ukázal na bratislavském autosalonu

Právo, Novinky, Jiří Borovec (Bratislava), maž

Po premiérovém představení inovovaného supersportu v New Yorku se bratislavský autosalon může chlubit evropskou premiérou Nissanu GT-R. O nečekané premiéře na starém kontinentu se přitom kuriózně rozhodlo pouhé čtyři dny před zahájením autosalonu.

Bratislavský autosalonVideo: Právo

 
Článek

Omlazená verze Nissanu GT-R pro modelový rok 2017 přináší jen drobné změny, málo jich ale rozhodně není. Kromě většího výkonu šestiválcového motoru jde třeba o nové sedačky, nový multimediální systém nebo několik drobných změn na vnějším vzhledu.

Dvakrát přeplňovanému šestiválci se zdvihovým objemem 3,8 litru inženýři přidali další koně – nyní jich je 572 (431 kW), což je značný nárůst proti původním 480 k (353 kW) u modelového roku 2007. [celá zpráva]

Bratislava autosalon - premiéra Nissan GT-RVideo: Právo

Autosalon v Bratislavě jen do neděle

Bratislavský autosalon má své brány otevřené jen do neděle a pro návštěvníky na čtyřiceti tisících metrech čtverečních ploch nabízí k seznámení i řadu vozidel, která dorazila přímo z ženevského autosalonu.

Z „velkých” automobilek nechybí žádná. A nechybí ani luxusní značky - Rolls Royce (Wraith a Ghost Series II), Aston Martin (Vanquish Volante) či Lamborghini (Huracan Spyder). Značka Bentley ukáže své první SUV - Bentaygu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám