Hlavní obsah

V Praze začal veletrh Motocykl. Představí i supermotorku Ferat 2

Novinky, mak
Praha

Tradice, rychlá kola, silné stroje nebo kaskadérská vystoupení. To vše je od čtvrtka k vidění na výstavišti v pražských Holešovicích. Tradičně se koná již 20. ročník veletrhu Motocykl, který potrvá do 6. března.

V Praze začal veletrh Motocykl. Představí i supermotorku Ferat 2Video: Novinky

 
Článek

Brány výstaviště v Holešovicích se opět po roce otevřely do světa motorek při příležitosti 20. ročníku mezinárodního veletrhu motocyklů, čtyřkolek a příslušenství. Výstava probíhá od čtvrtka 3. 3. až do neděle 6. 3.

Návštěvníci se mohou těšit na zajímavosti v podobě trenažéru jízdy po zadním kole, pohodlných tříkolek, nejrychlejších a nejsilnějších motocyklů ČR, motorek přeplňovaných turbodmychadlem či atraktivní show mistrů americké retuše, kteří svými uměleckými díly pokryjí těla motorek i žen.

K vidění je absolutní klenot ruční výroby mezi motocykly - Ferat 2. Při jeho výrobě se využíval nejvíce karbon, titan nebo vysoko pevnostní dural. Výrobce zkonstruuje 25 kusů tohoto skvostu a jeden kus stojí bezmála dva milióny korun.

Foto: Novinky

Srdcem motocyklu Ferat 2 je motor od Ducati naladěný na 163 koní.

Ducati zde představuje svou kompletní modelovou řadu, včetně novinek v čele s cruiserem XDiavel. Nechybí ani Multistrada Enduro, malá Panigale 959, Hyperstrada 939 nebo Hypermotard 939.

Americkou produkci zastoupí značky Indian, Victory a Harley-Davidson. Na své si přijdou i fanoušci značek Kawasaki, Yamaha, Husqvarna, MV Agusta či Royal Enfield.

Lidé se mohou přijít podívat i na stroje značek Polaris, která vystaví novou tříkolku Slingshot či Journeyman, Masai, Cectec nebo Hytrack. Výstavu motorek zpestří i nezbytné oblečení a příslušenství.

Pátek a sobota budou patřit milovníkům kaskadérských vystoupení, která budou v podání předních českých kaskadérů Jaroslava Janovského a Marka Freye.

Reklama

Výběr článků

Načítám