Hlavní obsah

Mercedes s interiérem business jetu

Na autosalonu v Ženevě se ukáže i tuningová firma Larte Design. Na stánku bude vystaven především velký Mercedes-Benz V Back Crystal, který sice bude mít hutnou černou barvu, decentní červený proužek, nová kola a nárazníky, ale hlavně uvnitř bude mít superluxusní interiér.

Foto: Larte Design

Mercedes-Benz V Back Crystal Larte Design

Článek

Exteriér auta je vcelku tradiční. Až na výše zmíněné úpravy. Takže se pojďme podívat do interiéru. Pokud vyrazíte na začátku března do Ženevy, budete si moct sednout do auta, které si nezadá s nejluxusnějšími privátními letadly, exkluzivními salonky na letištích, pánskými kluby apod.

Foto: Larte Design

Mercedes-Benz V Back Crystal Larte Design

Vnitřek vozu byl kompletně odstraněn a byly sem dány luxusní polohovatelné sedačky s podnožníky, vyhříváním, odvětráváním a i masážní funkcí. Vše je vyloženo kořenovým dřevem a luxusní kůží. Kde nejsou tyto dva materiály, je tam Alcantara nebo leštěný hliník. Samozřejmě že sedadla jsou vzadu jen čtyři, otočená k sobě čelem. Prostor pro řidiče a spolujezdce je pak oddělen přepážkou, která je pohyblivá. V ní je pak uložena televize, která je napojena i na internet nebo se na ní může promítat obraz z notebooku.

Foto: Larte Design

Mercedes-Benz V Back Crystal Larte Design

Audioaparatura je od firmy Alpine, najdeme tu i minibar, ale i schované zásuvky na notebooky i další elektroniku.

Jaký bude mít auto motor, zatím nedokážeme říct. Každopádně modely třídy V mají naftové čtyřválce o objemu 2,1 l. Výkon si pak určí majitel asi sám. Cena úpravy zatím není známá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám