Hlavní obsah

Toyota Yaris dostala dvoubarevný lak a nový výbavový stupeň

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toyota od nového roku mírně modernizovala malý hatchback yaris. Ten je nově dostupný s dvoubarevným lakem v kombinaci bílá/černá, nová jsou i šestnáctipalcová černě lakovaná litá kola nebo dvoubarevný černo-šedý interiér.

Foto: Toyota

Toyota Yaris (2016)

Článek

Yaris se vyrábí už pátým rokem, japonská automobilka se tak třetí generaci malého modelu snaží zatraktivnit.

Novinkou je například stupeň výbavy Style. Ten zahrnuje detaily v černém provedení - lakovanou masku chladiče a dekor kolem předních mlhových světel. Černou najdete i uvnitř - na čalounění sedadel, nové jsou i vnitřní ozdobné dekory.

Foto: Toyota

Toyota Yaris (2016)

Hybridy mají podíl 35 procent

Novinkou je dvoubarevné lakování „Bi-Tone“, které zahrnuje bílý perleťový lak karoserie a metalicky černý po obvodu auta, včetně střechy.

Zajímavé je, že hybridní verze představuje přes 35 procent z celkových evropských prodejů a podle japonské automobilky ještě poroste.

Yaris na českém trhu stojí od 269 900 korun s litrovým benzínovým motorem a v třídveřové verzi. Výbava Style je dražší o 65 000 korun. Hybridní verze stojí nejméně 380 900 korun.

Foto: Toyota

Toyota Yaris (2016)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám