Hlavní obsah

Irmscher ukázal první fotku naladěného Opelu Astra

Co dělá tuningová firma Irmscher nás Čechy také velmi zajímá. Vždyť tato značka neupravuje nějaké porsche nebo lamborghini, ale opely, které si může koupit každý. A tak je tu první snímek upravené nové astry.

Foto: Irmscher

Irmscher Opel Astra

Článek

Když někdo chce upravit nějaký vůz z produkce Opelu, vždycky nakonec narazí na značku Irmscher a její výrobky. Aby také ne. Za ty roky se stal z této malé firmičky celkem kolos, který táhne celou tuningovou scénu značky Opel a k tomu si vzal ještě zbytek GM, nějaké ty Peugeoty a Kie. Ale Imrscher se hlavně rovná Opel. A tak se podívejme, co připravil pro novou generaci astry.

Firma připravila zatím jen lehké úpravy, vždyť na ty větší musíme ještě počkat společně s větším rozšířením vozů na silnice. Takže nyní si mohou zákazníci objednat nižší podvozek o 30 mm, mřížku chladiče z uhlíkového kompozitu nebo rychlé pruhy na kapotu. Je to málo? No, pokud si dáte ty rychlé pruhy, pak se vám bude hodit i nový speciální sněhově bílý perleťový lak.

A samozřejmě nesmíme zapomenout na kola, která budou na výběr hned z několika různých vzorů a průměrů od 16 do 19 palců.

Irmscher také pracuje na vylepšení výkonových parametrů. To však ještě není dokončené. Tisková zpráva ovšem hovoří o tom, že výkon se zvedne vždy minimálně o 22 kW. Tak jak se vám takhle upravená astra líbí?

Reklama

Související témata:

Související články

Malé Porsche s profesionálním tuningem

Existuje celá řada tuningových firem. Mnohé z nich udělají z auta šílené bestie. Ale jen málokterá dokáže provést svou práci tak profesionálně, aby na ni mohla...

Hodně drsný Hyundai Tucson

Jen málo lidí si myslí, že moderní SUV něco zmohou v terénu. Ale stačí trocha píle, třeba lidí z Rockstar Performance Garage, a vznikne něco, co opravdu jako...

Tuning miniaturního Chevroletu

V dubnu byl na autoshow v New Yorku představen nový Chevrolet Spark. A tohle malé autíčko si vzali do parády samotní technici značky a upravili ho na koncept...

Výběr článků

Načítám