Hlavní obsah

Tuning miniaturního Chevroletu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V dubnu byl na autoshow v New Yorku představen nový Chevrolet Spark. A tohle malé autíčko si vzali do parády samotní technici značky a upravili ho na koncept RS pro tuningovou výstavu SEMA.

Foto: Chevrolet

Chevrolet Spark RS Concept

Článek

Neustále vám tady ukazujeme tuning velkých a silných vozů. Mnoho z vás by raději něco lidovějšího. Tak tady to máte – jedno lidové městské vozítko.

Autíčko dostalo z uhlíkového kompozitu několik dílů na karoserii. Třeba pěkně provedené lízátko pod předním nárazníkem, zadní křidélko apod. Změnily se také některé detaily u vstupů vzduchu apod.

V podbězích pak zaujmou velká sedmnáctipalcová kola. S nimi to bude hodně tvrdá jízda, ale to k tomu patří. Pokud vám něco ta kola připomínají, tak to bude tím, že jsou inspirována původními koly Chevroletu Corvette Z06 a Z07. A jelikož jsou kola tak velká, bylo nutné také snížit pružení, aby auto nevypadalo jak gazela.

Foto: Chevrolet

Chevrolet Spark RS Concept

Foto: Chevrolet

Chevrolet Spark RS Concept

Hodně udělal také lak Dark Liquid Switchblade Silver s několika grafickými prvky, které dodali na karoserii korejští designéři. Proč korejští? Protože sice byl vůz navržen v USA a tam také bude vystavovaný, ale vyrobený byl v Koreji.

Samozřejmě že na SEMA nebude Chevrolet vystavovat pouze Spark RS Concept, ale bude tu také „natuněné” Cororado, Silverado 1500, Camaro Red Line Series nebo také jiný spark jako speciálně upravené vozidlo na rozvoz pizzy.

Foto: Chevrolet

Chevrolet Spark RS Concept

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám