Hlavní obsah

Malé Porsche s profesionálním tuningem

Existuje celá řada tuningových firem. Mnohé z nich udělají z auta šílené bestie. Ale jen málokterá dokáže provést svou práci tak profesionálně, aby na ni mohla dát dokonce i záruku. Čestné výjimky však existují. Třeba Techart, který svou práci ukázal na modelu Porsche Macan.

Foto: Techart

Techart Porsche Macan

Článek

Techart je jednou z firem, která nabízí opravdu profesionální tuning. Její výtvory dostávají v současné době například dvouletou záruku na úpravy motoru, v případě převodovky a spojky i další rozšířenou záruku. Takže se majitelé nemusí bát, že by jim úprava nechala vyskočit klikovou hřídel z motoru nebo očesala stromeček v převodovce.

Porsche Macan, malé SUV se šestiválcovými motory, prošlo kompletní úpravou této firmy. Připravený je speciální bodykit, který je možný různě kombinovat. Majitel nemusí kupovat vše.

V sadě jsou speciální nástavce na přední a zadní difuzor, prahy, zrcátka, zadní přítlačné křidélko, apod. To může být vyvedeno buď z plastu, nebo z uhlíkového kompozitu.

Foto: Techart

Techart Porsche Macan

Foto: Techart

Techart Porsche Macan

Samozřejmostí jsou různá kola. V nabídce jsou ta v rozměrech 21 a 22 palců. Mají i různá barevná provedení. Mohou být stříbrná, černá nebo dvoubarevná. Kdo by chtěl, může si objednat i svou vlastní barvu.

Samozřejmostí je i ladění motorů. Úpravou ECU ve verzi 3.0 S se zvýší výkon o 50 koní na výsledných 340 hp a točivý moment je 460 Nm. Porsche Macan Turbo 3.6 l pak má 400 hp a 550 Nm.

Naftová verze pak navyšuje výkon o 42 koní na 258 hp a 580 Nm. V nabídce je i výfukový systém z nerezu, výkonnější brzdy či speciální vzduchový podvozek, který se instaluje i do modelů Cayenne.

Foto: Techart

Techart Porsche Macan

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám