Hlavní obsah

Oděvní firma kvůli reklamě zdemolovala Porsche 911 SC

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Česku neznámá oděvní firma Rag & Bone propaguje svou novou kolekci zvláštním způsobem. Šokující reklama sice upoutala pozornost, minimálně na sociálních sítích se ovšem na firmu snesl hněv tisíců naštvaných lidí.

Kontroverzní reklama oděvní firmy Video: Rag & Bone

 
Článek

Co autoři chtěli svým 47 sekund dlouhým klipem světu sdělit, vědí patrně pouze oni sami, pokud vůbec. Krátký klip ukazuje modelku Gabrielu Wilde, která s nepřítomným výrazem odchází ze scény, načež na naleštěné Porsche 911 SC z roku 1979 spadne betonový kvádr a auto zničí.

Hněv nejenom fanoušků klasických porsche firma nezahnala ani prohlášením, že černé auto bylo sehnáno z vrakoviště, a protože nemělo motor a další komponenty, nebylo pojízdné.

Tisíců negativních hodnocení a komentářů na sociálních sítích firma uštědřena nebyla a otázkou je, zda touto reklamou rozumně uvažující lidi od svých produktů spíše neodradila. Firma Hagerty Classic Cars, která se zaměřuje na renovaci klasických aut, dokonce natočila na tuto reklamu parodii - na videu se třemi porsche se pálí oblečení od jisté americké oděvní firmy.

Na reklamu vznikla okamžitě parodieVideo: Hagerty Classic Cars

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám