Hlavní obsah

Na ženevský autosalon míří přes 130 novinek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letošní autosalon v Ženevě, který začíná v úterý, ukáže přes 130 světových a evropských premiér. Na plně obsazeném výstavišti Palexpo představí 220 vystavovatelů celkem 900 vozů. Česká značka Škoda bude prezentovat především novou generaci vlajkové lodi Superb.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Ženeva patří mezi to celosvětově nejlepší, co autosalony mohou nabídnout. Záběr z roku 2014

Článek

Autosalon se otevře v úterý 3. března pro novináře a o dva dny později pak pro veřejnost. Celkem organizátoři očekávají do 15. března přes 700 000 návštěvníků. Škoda Auto bude na výstavě prezentovat nový Superb, předvede také ještě výkonnější Octavii RS s 230 koňmi nebo Fabii ve sportovním paketu Monte Carlo.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Škoda Superb (2015)

Jako další novinka vyráběná v Česku se na stánku korejské značky Hyundai poprvé odhalí nový model Tucson, který nahradí terénní ix35. Vyrábět se bude ve slezských Nošovicích. [celá zpráva]

Ženevské výstaviště bude pro veřejnost otevřené od 5. do 15. března vždy od 10:00 hodin do 20:00 hodin a o víkendech od 09:00 do 19:00 hodin. Vstupné je 16 švýcarských franků.

Novinky.cz budou v úterý i ve středu přinášet zpravodajství přímo z výstaviště.

Foto: Hyundai

Hyundai Tucson (2015)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám