Hlavní obsah

Stovky lidí podle Škody chtějí výběhovou fabii, nedostane se na ně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladoboleslavskou automobilku překvapil zájem o končící generaci modelu Fabia, automobilka i přes mimořádné směny nebyla schopna uspokojit všechny zájemce, uvedl ředitel prodejní organizace Škody pro ČR Luboš Vlček. Několika stům lidí, na které se nedostalo, nabídne přednostně novou fabii, která na trh dorazí v polovině listopadu.

Foto: Škoda Auto

Článek

„Za poslední léta jsme neměli na domácím hřišti tak úspěšný výběhový model, jako v tomto případě. Zájemce pečlivě evidujeme a tito budou prvními, kterým nabídneme novou generaci," uvedl Vlček. Fabia bude mít světovou premiéru na pařížském autosalonu na začátku října.

O ceně nové fabie se podle Vlčka v současnosti diskutuje v mateřském koncernu VW. „Již nyní mohu slíbit, že se bude jednat o velice atraktivní nabídku," řekl pouze. Akční cena končící fabie začíná na 219 900 korun.

Škoda zaznamenala na českém trhu o prázdninách výrazný růst. V červenci zvýšila meziročně prodej o 30 procent na 5508 vozů, což je nejlepší výsledek značky v tomto měsíci. Byl to devátý růstový měsíc v řadě a zvyšování odbytu očekává i po zbytek roku.

Může se Vám hodit na Firmy.cz

Do konce letošního roku Škoda zároveň plánuje rozšíření programu prodeje ojetin Škoda Plus na 100 prodejních míst. Prodej ojetých aut by měl stoupnout zhruba o 5000 na 30 000 aut.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám