Hlavní obsah

Vtípek grafika: nová fabia v superlevné edici Junior

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První generace fabie dostala ošizenou verzi Junior, u té druhé se to naštěstí již nestalo a dá se předpokládat, že tomu tak bude i u právě představené třetí řady. Jak by taková verze mohla vypadat, si prohlédněte na fotomontáži.

Foto: Durci Design

Škoda Fabia III ve verzi Junior (fotomontáž)

Článek

Fotomontáž, publikovaná se svolením autora, se od první oficiální fotografie liší v mnoha detailech, které auto dělají hezké na pohled. U nové fabie nelze předpokládat, že by přišla ve verzi s černými plastovými nárazníky, plechová kola místo hliníkových ale bude mít nemálo zakoupených fabií.

A přední mlhové světlomety také nebude mít každé provedení. Kdo pozorně porovná obě fotografie, uvidí, že modrá fabia má světlomety s černým pozadím, tvarově jsou ale pochopitelně světla stejná.

Foto: Škoda

Škoda Fabia (2014)

Na černá, nelakovaná zrcátka a kliky dveří si u základních verzí můžete rovněž vsadit, potvrzeným základem jsou čtrnáctipalcová kola.

Na oficiálních fotografiích od Škody jsou největší možná kola pro fabii, tj. „sedmnáctky” (hliníková, pětipaprsková kola).

Martin Ďuriš, autor pozměněné fotografie, je třiadvacetiletý slovenský grafik, který se úpravám automobilů věnuje od roku 2007.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám