Hlavní obsah

Motosalon v Brně čeká 45 tisíc lidí

Novinky, ČTK, maž

Veletrh Motosalon, který se bude začátkem března konat na brněnském výstavišti, letos čeká růst počtu návštěvníků zhruba o 5000 na 45 tisíc. Ve stejném termínu proběhne v pražských Holešovicích konkurenční výstava Motocykl.

Foto: Motosalon Brno

Zahájení Motosalonu vloni, i letos dorazí jezdec Karel Abraham.

Článek

Mezinárodní veletrh motocyklů a čtyřkolek Motosalon se bude konat na brněnském výstavišti od 6. března. Na akci se představí téměř všechny významné motocyklové značky zastoupené na českém trhu kromě Ducati.

Svou expozici na brněnské výstavě budou mít Honda, Suzuki, Yamaha a nově i Kawasaki, dále Harley-Davidson, BMW, Triumph, Aprilia, KTM, Royal-Enfield, Kymco, Jawa a další. Mezi čtyřkolkami pak Arctic Cat, TGB, Can-Am nebo Outlander.

Foto: Motosalon Brno

Součástí Motosalonu jsou i ukázky kaskadérských kousků.

Praha i Brno: dvě výstavy v jednom termínu

Novinkou má být samostatná expozice zhruba dvou desítek přestaveb pod názvem Custom Culture nebo páteční Teenager Day pro začínající jezdce. O doprovodný program veletrhu se postará kaskadérská skupina Crazy Day. Na Motosalonu také poprvé představí svůj nový závodní stroj jezdec Karel Abraham.

Brněnské výstaviště se pro návštěvníky otevře v poledne 6. března a akce bude trvat do neděle 9. března. Základní denní vstupné je 200 korun.

Ve stejném termínu proběhne v pražských Holešovicích konkurenční výstava Motocykl.

Anketa

Kterou výstavu motocyklů letos navštívíte?
Motocykl (Praha)
9,9 %
Motosalon (Brno)
58,4 %
Ani jednu
31,7 %
Celkem hlasovalo 606 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám