Hlavní obsah

Suzuki poodhalilo nástupce SX4

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Japonská automobilka potvrdila, že na 83. ženevském autosalonu ukáže sériovou verzi modelu nazvaného S-Cross. Půjde o nástupce kompaktního SUV SX4. Jaký bude použit název, zatím Suzuki neoznámilo.

Foto: Suzuki

Suzuki S-Cross (2013)

Článek

Suzuki o novém modelu ve stručné tiskové zprávě řeklo jen pár obecných, nic neříkajících frází. Údajně bude nový model, u něhož není jasné, zda se bude jmenovat SX4 nebo S-Cross, vynikat „prostorným interiérem a jedním z největších zavazadlových prostorů v daném segmentu“. S-Cross vychází z konceptu představeného v září na pařížském autosalonu. [celá zpráva]

Foto: Suzuki

Suzuki S-Cross (2013) - detail světlometu

Sériová verze zaujme dynamicky pojatou přední maskou s výraznou maskou chladiče i světlomety. Suzuki zatím zveřejnilo pouze fotografii přední části vozu (navíc nekompletní) a detail předních světlometů. Další fotografie a technické detaily budou veřejnosti známy až při zahájení ženevského autosalonu. Nový model, který se bude nabízet včetně pohonu 4x4, by měl do prodeje zamířit ještě letos.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám