Hlavní obsah

Mírně omlazené Suzuki Grand Vitara zná českou cenu

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Suzuki mírně omladilo svůj kompaktní off-road Grand Vitara. Kromě několika kosmetických změn zůstalo vše při starém, na výběr jsou tři různé motory a dvě převodovky. V nabídce je třídveřová nebo pětidveřová verze.

Foto: Suzuki

Suzuki Grand Vitara (2013)

Článek

Omlazenou Vitaru poznáte podle jiného předního nárazníku, úpravou prošla i maska chladiče. Jiný je i design 17“ a 18palcových kol. Nové jsou xenonové světlomety a dva metalické odstíny karoserie (Bison Brown a Gaia Bronze).

Uvnitř je nová navigace Clarion se slotem pro SD karty a menu v českém jazyce, jinak se nic nezměnilo.

Foto: Suzuki

Suzuki Grand Vitara (2013)

V nabídce je trojice motorů, přičemž dva jsou benzínové. Jde o čtyřválcovou šestnáctistovku (78 kW) a o 2,4litrový agregát (124 kW). Pro dieselové zájemce je připraven motor 1.9 DDiS (95 kW). V nabídce je pětistupňová převodovka nebo zastaralý, pouze čtyřstupňový automat.

Cena faceliftované Grand Vitary začíná na 499 900 korunách za benzinové provedení 1,6 VVT. Prodávat se bude i pětidveřová verze. Přesné specifikace ale zatím chybí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám