Hlavní obsah

Hardwarové novinky z dílny Logitechu

Novinky, Ondřej Lazar Krynek
PRAHA, 20. září 2006

Společnost Logitech slaví 25 let od svého vzniku a k této příležitosti se nejen ohlédla zpět za svoji produktovou dráhou, ale také představila novinky pro následující období. Jedná se o designově zdařilé výrobky s inovativními prvky, které jsou určeny k poslechu hudby, ovládání osobních počítačů a her.

Článek

Nových produktů je hned několik v různých variantách, ale podívejme se především na ty nejvýznamnější, které by mohly usnadnit či napomoci práci či zábavě.

Notebookové řešení

Jelikož se podle studie zvýšil počet prodaných notebooků o 35% oproti roku 2004, zaměřila se firma na kompletní řešení pro notebooky. To započíná u dokovací stanice, kde máte po připojení displej v úrovni očí. Dalšími doplňky jsou dále Notebook Headset (náhlavní souprava k notebooku), který je snadno složitelný, a dvojice QuickCam for Notebooks, které pomocí nové technologie Logitech RightLight 2 upravují obraz hardwarově a softwarově do vyšší kvality.

QuickCam Ultra Vision

Jednou z velkých novinek firmy je webová kamera QuickCam Ultra Vision, která pracuje se senzorem 1,3 megapixelu, clonovým číslem 1,6 a několikanásobně větší čočkou, než je běžné, pomocí níž se ve spojení se softwarem RightLight 2 stává výsledný obraz velmi kvalitním.

Logitech AudioStation

Konkurencí pro iPod Hi-Fi od Apple se může stát Logitech AudioStation pro iPod, která krom výborným zvukem disponuje také dotykovým ovládáním na předním panelu, FM rádiem a úpravami zvuku.

Harmony 1000

Logitech nově přetvořil koncept svých dálkových ovladačů, ovládajících vše na co si vzpomenete, se jménem Harmony a vydal nový s označením 1000, který má barevný displej, ovládání dotekem displeje.

Reproduktory Z-10

Nový reproduktorový system Z-10 Interactive 2.0 je ověnčen elegantním designem skrývajícím dotykové ovládání a podsvícený displej na kterém jsou zobrazeny informace o přehrávaných skladbách.

Myš MX Revolution

Revoluční novinkou je především myš MX Revolution se dvěma kolečky poháněná motorem pro ultrarychlé scrollování. Testu této myši se bude věnovat speciálně určený článek na našem serveru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám