Hlavní obsah

Vladko pokřtil novou vilu VyVolených

PRAHA

Vila VyVolených pro druhou řadu soutěže už je připravená. V pondělí odpoledne byla slavnostně pokřtěna. A kdo jiný by jí měl křtít než vítěz první série této reality show, Vladko Dobrovodský. Toho jsme se také zeptali na pár otázek.

Článek

Nová vila se nachází nedaleko stanice metra Palmovka v areálu bývalých loděnic. Stavba této vily přišla se vším všudy asi na dvacet miliónů korun. Velmi drahé bylo prý zavedení elektřiny, které jen samo o sobě stálo tři milióny korun.

První vila, s níž se původně počítalo i pro druhou řadu, musela být zbourána kvůli nejasnostem ohledně vlastnictví pozemku a placení nájmu. Soutěžící se z vily museli vystěhovat a reality show dokončili na Slovensku.

V pondělí při křtu se otevřely se známé trezorové dveře vily VyVolených a z nich vystoupil Vladko Dobrovodský spolu s částí štábu. Vladko velmi krátce promluvil a poté polil vstupní dveře do vily šampaňským. Pak vilu spolu s návštěvníky prošel a komentoval změny mezi první a druho vilou. Dle Vladka je nová vila barevnější a hezčí. Taková kuchyně a ložnice jsou prý opravdu citelně větší. 

Stýkáte se s ostatními soutěžícími z vily?

Vídám se s Wendy, Katkou, Hankou a Emilem. Se zbytkem lidí ne... 

Jaké typ soutěžících byste v druhé sérii viděl rád jako divák?

Když to vezmu trochu zpětně, tak aby tato soutěž byla zajímavá, nemůžou tu být jen lidé, kteří se budou milovat. Takhle to v životě a ve společnosti nechodí, takže asi takový mix všech možných typů lidí. 

Jaké atributy měl mít vítěz druhé série VyVolených?

Ať je klidně výbušný, ať je klidně nervák, hlavně aby byl zajímavý...

Reklama

Související témata:

Související články

Vyvolení 2 startují

V sobotu večer v 19.50 startuje na televizi Prima druhá řada reality show VyVolení. Patnáct soutěžících začne až do června bojovat o ceny v hodnotě patnácti...

Výběr článků

Načítám